Algemene informatie

WONEN IN ARUBA VILLAGGIO, IN UW EIGEN DROOMHUIS.

Aruba Vakantie Park heeft haar eigen dorpje, Aruba Villaggio. Gelegen op een van de mooiste plekken van Aruba, in de schitterend natuur en aan de voet van de hooiberg.
Wij bieden u nu de unieke mogelijkheid om in Aruba Villaggio uw eigen villa of appartement te kopen, waarvan er slechts enkele beschikbaar zijn, op volledige eigendomsgrond en tegen zeer betaalbare prijzen.

Alle woningen zijn gebouwd met 1e klas Nederlands materiaal en naar Nederlandse degelijkheid en kwaliteit.
Er is daarbij ook gelet op het onderhoud en de weersomstandigheden in de Arubaanse tropen. Zoals de toepassing van volkern (kunststof) boeidelen, kunststof buiten kozijnen, ramen (draaikiep) en (schuif) deuren. Door de schuine daklijn en de gordingen in de kap in het zicht binnen, wordt een enorm ruimtelijk effect met de open schuine kap binnen gecreëerd. In zowel de slaapkamers als in de woonkamer en keuken in de villa’s. En dit ruimtelijke effect ziet u ook terug in de appartementen op de 1e verdieping.

De woningen beschikken elk over een eigen elektrameter, watermeter, kabel TV aansluiting en telefoon aansluiting. ( Die na aankoop van de woning, op uw naam gezet zullen worden. )
De appartementen hebben een woonoppervlakte van 60 m2. En de appartementen op de begane grond beschikken daarbij elk ook over een eigen tuin, op volledige eigendomsgrond.
De villa’s zijn gebouwd op eigendomsgrond en de kavels zijn min. 503 m2 en groter.
Bij elke villa is er tevens de mogelijkheid en de ruimte om zelf nog een garage of slaapkamer bij te bouwen.

De prijzen voor de appartementen en villa’s zijn ongemeubileerd. De eventueel aanwezige airco’s en plafondfan kunnen kosteloos, maar zonder garantie, mee overgenomen worden.
Indien gewenst is het mogelijk om, tegen een kleine meerprijs, de complete inrichting ( zoals meubels, bedden, gordijnen etc. ) mee over te nemen. Waardoor uw woning, heel gemakkelijk, direct klaar is om in te wonen.

De type woningen zijn vernoemd naar Arubaanse steensoorten. Alle woningen zijn aan de buitenzijde voorzien van een frisse en rustige kleur, wat het geheel een passende uitstraling geeft. Er zijn verschillende type appartementen en villa’s en met de verschillende modellen aan overdekte terrassen, geeft dit het geheel iets unieks en karakteristieks. En omringd door de schitterende Arubaanse tuinen, welke onder architectuur zijn aangelegd, maakt dit het geheel compleet.

Ook hebben we enkele vrije bouwkavels beschikbaar, waar u uw eigen droomhuis op kunt bouwen. Voor nadere info, zie de bouwkavels in Aruba Villaggio pagina.

Op loopafstand van het park bevind zich het unieke waterpark met restaurant, gelegen middenin de groene vallei van St. Cruz. Met een aparte entree voor de bewoners van Aruba Villaggio.
Het waterpark is tegen dagentree voor een ieder toegankelijk. Tevens zijn er tegen zeer scherpe prijzen ook jaarabonnementen verkrijgbaar.
Van het waterpark hoort u bij de woningen niets. Zodat u bij uw eigen huis heerlijk kunt genieten van de rust, de ruimte en de mooie natuur waar het park bekend om is.

Kom gerust een kijkje nemen op ons park. Wij verwelkomen u graag voor een vrijblijvende rondleiding.
Of kom alvast een voorproefje nemen, door u toekomstige villa of appartement persoonlijk uit te proberen. Door deze te huren voor bijvoorbeeld een weekje vakantie. Als u daarna over gaat tot koop, krijgt u 1 week huur van ons terug.

Voor de prijs hoeft u het in elk geval niet te laten.
Zo zijn de appartementen al te koop vanaf   Euro  63.999,= k.k.  Voor nadere info, zie de appartementen pagina.

De koopprijzen van de villa’s beginnen vanaf  Euro  113.999,= k.k.  Voor nadere info, zie de  koopvilla’s pagina’s.

Zowel de appartementen als de villa’s zijn uitermate geschikt voor permanente bewoning. Maar ook als 2e huis is dit een prima investering. Indien u uw woning ook wilt gebruiken voor verhuur, is dat geen enkel probleem. U bent er zelf helemaal vrij in om uw woning te verhuren en er is ook geen tussenkomst van 3e.  Waardoor u dus echt kunt spreken van uw eigen droomhuis op Aruba.
En mocht u daar interesse in hebben. Dan kunnen wij u voor het verhuren van uw woning ook doorverwijzen naar een lokale makelaar op Aruba, waar wij mee samenwerken. En die ook reeds vele huizen verhuurd op ons park.

Er zijn vele mogelijkheden op het park. Wij helpen u graag om uw dromen te realiseren.
Als u graag nadere informatie wenst, vragen heeft of een afspraak wilt maken om langs te komen op ons park. Kunt u ons altijd geheel vrijblijvend bellen op onze kantoren in Nederland en op Aruba. Wij beantwoorden uw vragen graag.