Aruba Waterpark

Ook zin in een spetterende duik !?
Kom ook genieten van het Waterpark met de spectaculaire glijbanen en wildwaterrivier.
Aruba Vacation Park – Waterpark voor een heerlijk dagje uit vol waterfun, voor jong en oud.
Verscholen middenin de schitterende natuur van Aruba. Op een unieke locatie, aan de voet van de hooiberg.

Als u bij ons uw droomvakantie boekt, kunt u kosteloos en onbeperkt genieten van ons geweldige waterpark.
Maar ook als u niet als gast op ons park verblijft, kunt u bij ons terecht voor een compleet dagje uit. Dagbezoekers kunnen tegen zeer scherpe, lokale prijzen, ook komen genieten van een heerlijk dagje waterpret.
Voor de dagbezoekers van ons waterpark, is de entree bij de trap van de hooiberg.

Aruba Vacation Park – Waterpark

Voor een complete en fantastische vakantie. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het waterpark ligt een heel stuk verderop op ons terrein. Zodat u bij onze villa’s en appartementen hier geen last van heeft. En daar nog steeds de rust vindt, waar onze gasten zo over te spreken zijn.

Het Waterpark heeft wel 5 spectaculaire glijbanen, waar jong en oud veel waterpret aan beleven.

Zoals o.a. de 2 spectaculaire en razendsnelle Kamikaze glijbanen.
En wat dacht u van de ruige Wildwaterrivier !!

Wij nodigen u dan ook heel graag uit om te komen genieten van dit unieke glijbanen waterspektakel, wat een grote sensatie op Aruba is.

Het startpunt van alle 5 de ruige en razendsnelle glijbanen, ligt op het platform van een uniek mijnwerkershuisje. Waarvan u een adembenemend uitzicht heeft over de groene vallei van St. Cruz. De glijbanen liggen middenin de schitterende Arubaanse natuur en haar natuurlijke rotsformaties. De 4 razendsnelle glijbanen komen uit in een aparte splash pool. De 5e glijbaan is de ruigste. Deze begint als glijbaan en gaat vervolgens over in een wildwater rivier van 210 cm. breed. Waarna u na een sensationele glijpartij van 250 meter lang in het grote lagoon zwembad uitkomt.

Durft u het aan !?

En in het middelpunt van het waterpark staat de allernieuwste attractie, waarmee het waterpark dan ook compleet af is.
Een kinderzwembad van wel 1.500 m2 waarin een gigantische Water Fort staat.

En de bucket boven het Water Fort zorgt voor de grootste sensatie. Deze vult zich met 1.000 liter water, waarna deze vervolgens omkiept en voor gegarandeerde waterpret zorgt !
De kinderen kunnen veilig klimmen en klauteren in de torens en spelen op de loopbruggen. Genieten van de sproeiers en de 5 glijbanen met hun vrolijke kleuren.
Voor de allerkleinste is er een apart gedeelte met een water paddenstoel.
 
En als u het even wat rustiger aan wilt doen, kunt u heerlijk ontspannen dobberen in het grote lagoon zwembad van ruim 1.000 m2. Met in het midden een grote rotspartij, waar een fraai aangelegde waterval vanaf stroomt.

Een dagje waterpark, is waterfun gegarandeerd voor jong en oud.

Zijn uw kids na een heerlijke dag vol waterpret nog niet moe. Naast het restaurant staat dan nog veel speeltuinplezier op ze te wachten. U kunt heerlijk relaxed nagenieten in het restaurant, terwijl uw kinderen nog boordevol speelpret hebben met klimmen, klauteren en schommelen in het houten speelkasteel.

Naast het zwembad ligt het nieuwe unieke restaurant. Waar u elke dag, voor zeer aantrekkelijke prijzen, kunt genieten van diverse gerechten van het uitgebreide ontbijt, lunch en diner buffet. Dagelijks vers voor u bereid door onze eigen chef koks.
Voor de lekkere trek tussendoor is er onze snackbar. Waar u terecht kunt voor frites, hamburger, ijsjes, pastechi’s etc.
En aan onze bar, kunt u met een drankje heerlijk nagenieten van weer een zalige vakantiedag.

Ook voor ( kinder) feestjes, bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, communie etc. kunt u bij ons terecht.
Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden, welke wij graag op uw persoonlijke wensen afstemmen.

Gelegen midden tussen de schitterende natuur van Aruba is het waterpark een van de grootste zwemgelegenheden op Aruba, voor jong en oud.

Kortom nog een extra reden om te huren op Aruba Vacation Park. Want onze gasten mogen onbeperkt gebruik maken van dit geweldige waterspektakel.

Aruba Vacation Park, waar mens en natuur elkaar ontmoeten.

Geniet van de rust en de gastvrijheid als vanouds.
En geniet van ons spectaculaire Waterpark en Restaurant.

Wacht niet langer en boek direct uw droomvakantie op Aruba Vacation Park.
Wij kijken alvast uit naar uw komst!!

Wilt u liever even wat rust bij het zwembad. Of even een snelle duik nemen. Ook dat kan. Tegenover onze Appartementen ligt een zeer fraai gesitueerd en mooi aangelegd Aruba tropisch zwembad. Midden in de Arubaanse natuur van Cactussen en Dividivi bomen, aan de voet van de markante berg de Haystack, ( Hooiberg ) kortom met een echte Aruba tropische tuin. Rondom het Aruba zwembad is een ruim zonneterras aangebracht, met parasols en ligbedden. Een lust voor het oog voor iemand die van rust en af en toe verkoeling houdt.

Aruba Waterpark is geinspireerd op de oude mijntijd, het zoeken naar goud (goldruss) en de Arubaanse ezel die voor de nodige transport van goud uit de groeven werd gebruikt.
Op Aruba zijn nog 2 oude mijngroeven, waar vroeger goud gedolven is, te bezichtigen.

Mede namens onze mascotte Padushi heten wij u graag van harte welkom!!
Padushi betekend in het Papiaments Oude Lieve Opa.