Aruba Weer

Uitstekende Aruba weer omstandigheden:
Het weer in Aruba is altijd zonnig, 365 dagen per jaar goed Aruba weer en door dit  goede weer op Aruba en een uiterst behaaglijke Aruba temperatuur, is het door het Aruba weer en mede door de  Aruba passaatwind hier altijd prachtig weer op Aruba en zeer goed toeven met dit Aruba weer , soms een korte Aruba tropische regenbui.

Aruba Orkaan vrij:
Aruba ligt buiten de Aruba orkaan zone, waardoor u verzekerd bent van goed weer op Aruba met een behaaglijk klimaat het hele jaar door heeft u goed Aruba weer , 365 dagen per jaar Aruba zon en een Aruba zeewatertemperatuur van gemiddeld 26 graden Celsius.

Met de Orkaan Ivan op Aruba, die in de nacht van 8 op 9 september 2004 op grote afstand langs Aruba trok, heeft Aruba wederom bewezen terecht te kunnen zeggen buiten de Aruba Orkaan zone te liggen en Aruba orkaan vrij is. Om en boven Aruba bevindt zich nl. altijd een warme luchtstroom. Als het ware druk Aruba Orkanen door die warme luchtstroom weg. Nu ook weer konden we goed aan de baan van Ivan zien dat hij met een kronkel om Aruba heen is gegaan. Er is geen enkele schade geweest. Er was geen extra sterke wind , er was juist eerder minder dan meer wind en voor de tijd van dit jaar is het wel normaal dat we af en toe een Aruba tropische regenbui ontvangen (goed voor onze planten), waarna het dan ook weer stralend mooi en zonnig Aruba weer is.

De mooiste Aruba stranden van de Caribbean:
Zeer schone, witte Aruba zandstranden waarover u kilometers lang kunt wandelen, afstekend bij de mooie en zeer schone heldere Aruba licht- tot diepblauwe en kalme zee. In de Aruba zee bevinden zich tal van verschillende soorten Aruba tropische vissen en Aruba koraalriffen. Aruba is uitermate geschikt om te Aruba duiken en te Aruba snorkelen.