Cas Diabaas Extra de Luxe

Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2 incl. sanitair en 2 luxe badmeubels en 1 ligbad.
Ligging: Op eigendomskavels grond van ca. 504 m2
Totale woonoppervlakte: ca. 180 m2 incl. overstekken en overkapt terras.
Deze unieke villa is de ruimste en de luxste. Deze villa is 1 meter breder in de woonkamer en keuken. En de hoofdslaapkamer is in de breedte en ook in de lengte 1 meter breder, als de normale Villa Cas Diabaas. Voor de villa bied de grote boom in de tuin veel privacy.

Verder is ook deze villa volledig voorzien van vloertegels. Met 3 grote aparte slaapkamers met elk een apart instelbare airco. Een extra grote hoekkeuken incl. elektrische kookplaat en afzuigkap en een ruime bijkeuken.
De hoofdslaapkamer is zowel in de breedte als in de lengte 100 cm breder dan het standaard type Villa Cas Diabaas. Aan deze hoofdslaapkamer is een zeer grote extra luxe badkamer gebouwd, met sanitair en een schitterend uitgebreid badmeubel en een ligbad.
De 2e grote slaapkamer is met een tussendeur rechtstreeks verbonden naar de grote 2e tussen badkamer. Welke ook met een luxe badmeubel, toilet en sanitair is ingericht. De ruime keuken loopt over in de ruim opgezette woonkamer. En middels de openslaande deuren komt u buiten op het grote overkapte terras, met daarbij een schitterend uitzicht over de grote en volledig aangelegde en beplante tuin.

Met daarbij eigen parkeergelegenheid bij de villa.

Villa Cas Diabaas Extra de luxe, huisnr. 21. Met een kaveloppervlakte van ca. 504 m2 Euro 209.999,= k.k.