Waarom Aruba Vacation Park

Aruba Vacation ParkWaterpark
Al ruim 20 jaar uw Aruba specialist !!

Wij bieden u volledig gemeubileerde Aruba Appartementen en Aruba Villa’s.
Welke te huur zijn per week, per maand en ook per jaar.

U voelt zich bij ons thuis als in uw eigen huis, maar dan op Aruba.
En hoe langer u wilt huren hoe goedkoper in verhouding. Wij houden onze prijzen scherp.
Als u bij ons uw droomvakantie boekt, kunt u kosteloos en onbeperkt genieten van ons geweldige waterpark.
Tevens bieden wij u nu ook de unieke mogelijkheid om een appartement of villa te kopen op het park. Uitgebreide informatie hiervoor, kunt u vinden op de pagina, ARUBA VILLAGGIO KOOPWONINGEN.

Aruba Vacation Park op Aruba is een fantastische locatie om te verblijven. Er heerst een oase van rust. U verblijft en relaxt midden in de mooie en fraaie natuur van het uitgestrekte landgoed van Aruba Vacation Park, welke liefst 220.000 m2 groot is, met veel vogels en andere diersoorten en met veel ruimte om u heen. En veel wandelmogelijkheden in de mooie Arubaanse natuur.

Aruba Vacation Park voor de mooiste, beste en rustigste locatie van de Caribbean.

Het park is geheel afgesloten en middels de slagboom bij de in- en uitgang, kunt u er alleen in of uit met een persoonsgebonden toegangspas. Hierdoor is het alleen toegankelijk voor bewoners, dit waarborgt uw privacy, temeer u zelf uw visite toegang verleend waardoor u er zeker van bent dat het in Aruba Vacation Park erg relaxt en rustig en mooi wonen is. Mede daardoor is het zeer veilig voor kinderen die kunnen rustig en ongestoord op het park spelen. Kortom op Aruba Vakantie Park geniet u echt en komt u tot uw welverdiende rust.

Ook de laatste dag nog optimaal van uw verblijf genieten: Een extra service van Aruba Vacation Park. Omdat uw vliegtuig veelal s’ avonds Arubaanse tijd pas vertrekt bieden wij u, afhankelijk doorboeking, de mogelijkheid om de laatste dag nog langer te kunnen blijven en i.o.m. met ons later in de middag uit te checken. U kunt dan in alle rust die dag nog in de woning doorbrengen, nog genieten van het waterpark en al het moois wat Aruba te bieden heeft.
Direct naast de ingang van Aruba Vacation Park is een supermarkt en een wasserette.

Bussen groot en klein, stoppen met grote regelmaat precies voor de ingang van het park en brengen u overal snel naar toe. Vooral in het begin van de morgen komen er erg veel extra kleine busjes, tot zelfs om de 5 minuten.