Waarom Aruba

Informatie over Aruba:
De strategische ligging van Aruba tussen de grootste herkomstgebieden Europa aan de ene kant en Noord- en Zuid-Amerika aan de andere kant en de uitstekende bereikbaarheid, dragen in belangrijke mate bij tot de populariteit van deze Aruba vakantiebestemming.

Aruba is vakantiebestemming nr. 1 in het Caribische gebied:
Aruba behoort tot de populairste Aruba vakantie – en Aruba pensioenbestemmingen in het Caribische gebied en niet zonder reden. Aruba heeft alles wat een vakantieland tot een vakantieparadijs vormt. De zuidwestkust met zijn kilometers lange witte stranden, schitterende duiklocaties, luxe shopping – malls, talloze internationale restaurants en een opwindend uitgaansleven voor elke leeftijd.

Gezondheidszorg op Aruba
Uitstekende medische voorzieningen:
De goede Aruba medische voorzieningen in het Aruba dr. Oduber ziekenhuis hebben een internationale reputatie. Het is gebaseerd op het Nederlandse systeem. Dit Aruba ziekenhuis werkt nauw samen met diverse ziekenhuizen in Nederland zoals het Academisch Medisch Centrum Amsterdam.
Dit garandeert u de best mogelijke medische verzorging in het Caribische gebied.
Denk er aan, gezondheid gaat voor rijkdom.

Aruba Drinkwater
Het Aruba drinkwater op Aruba is het schoonste en zuiverste kraanwater van de wereld . Het Aruba waterleiding bedrijf op Aruba , deze zuivert en filtert zijn kraanwater zodanig , dat het aan het einde van het proces ook nog eens door het Aruba koraal heen gaat om daarmee het als zuiverste Aruba bronwater uit de kraan te laten komen. Het Aruba drinkwater is uiterst geschikt voor rechtstreeks drinken uit de kraan, zonder te koken.

Bevolking op Aruba
Samenstelling bevolking:
bevolking van Aruba bestaat uit een mengeling van Indiaanse, Spaanse, Nederlandse en andere nationaliteiten.

Aardige en vriendelijke bevolking:
Als u zich ergens wilt gaan vestigen is het heel plezierig daar te wonen waar de bevolking vriendelijk is. De Arubaanse bevolking is van nature gemoedelijk en vriendelijk, zo ook voor zijn bezoekers. Men verwelkomt u met hun vriendelijke en goedmoedige aard van leven. Dat verklaard het Arubaanse gezegde:

“ONE HAPPY EILAND”

Op Aruba wordt zowel Nederlands als Engels gesproken:
De Arubanen spreken veelal vier talen, naast het al genoemde Nederlands en Engels spreken zij ook Spaans en de kleurrijke lokale taal het Papiamento.

Politiek stelsel van Aruba

Lage Criminaliteit:
Veiligheid is één van de belangrijkste peilers van de regering van Aruba. Dit slaagt mede door advisering van de regering van Nederland. Ook de internationale kustwacht van de Arubaanse, Nederlandse en Amerikaanse marine zorgen naast de aanwezigheid van een Nederlandse marine basis op Aruba voor een extra veiligheidsdimensie.

Een stabiel politiek klimaat:
Aruba maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden. Het heeft het Nederlandse rechtssysteem waardoor het op Aruba uiterst veilig en betrouwbaar investeren is.

Goede telecommunicatiemogelijkheden en Internet:
U kunt vanaf Aruba overal ter wereld uw geliefden bereiken en uw zakelijke business onderhouden, zowel via de normale telefoonverbindingen als via Internet.

Uw geld is veilig op Aruba
Er zijn op Aruba vele internationale banken gevestigd, zowel uit Nederland als uit de U.S.A. De regering heeft belasting stimulerende mogelijkheden gecreëerd voor mensen die op Aruba willen investeren en die van Aruba hun thuis willen maken.

Business mogelijkheden
Aruba is centraal gelegen tussen de U.S.A., Latijns Amerika en Europa en is daarom zeer geschikt gesitueerd voor allerlei regionale en commerciële zaken. Aruba is één van de grootste vrije zones in de Caribbean, gekoppeld aan de vrije belasting mogelijkheden van de Arubaanse regering, maakt Aruba één van de meest attractiefste eilanden in de Caribbean.

Toevluchtsoord voor ‘korte / snelle’ vakanties:
Deze zelfde geografische ligging geeft u vele mogelijkheden voor een snelle maar korte vakantie vanuit Aruba naar Latijns en Centraal Amerika, dan wel naar de andere Caribische eilanden. Aruba is internationaal goed bereikbaar, zowel per vliegtuig als per schip.

Aruba Eigendomsgrond
Eigendomsgrond waarop Aruba Vacation Park is gebouwd, is erg schaars op Aruba.

18 holes Internationale Kampioenschap ARUBA GOLF COURS:
Voor de enthousiaste golfer is dit een must, wanneer u overweegt een woning op Aruba te huren of een Aruba Villa of Aruba Appartement te kopen.